Satakunta Business Campus (SBC)


Satakunta Business Campus (SBC) on yritysverkosto, joka vahvistaa jäsenyritystensä kilpailukykyä henkilöstön osaamista kehittämällä.


Verkoston toiminta perustuu yhteisiin tarpeisiin ja suunnitteluun ja sitä ohjaa verkoston yritysten henkilöstöjohtajista koostuva johtoryhmä. SBC luo uudenlaisia ja innovatiivisia tapoja kehittää henkilöstön osaamista verkostotoiminnan kautta. Verkostoituminen lisää mm. yritysten välistä vuorovaikutusta ja kokemusten vaihtoa, ja sillä saavutetaan kustannustehokkuutta koulutusten järjestämisessä.

Toiminnan keskiössä ovat strategisesti suunnatut, yritysten tarpeisiin räätälöidyt valmennusohjelmat ja koulutukset. Säännöllisesti kokoontuvissa teemaverkostoissa yritysten edustajat taas etsivät vastauksia yhteisiin kysymyksiin ja jakavat omaa osaamistaan toisilleen. Seminaareissa ja tietoiskuissa pureudutaan oman alansa huippujen johdolla ajankohtaisiin teemoihin.

Jäsenille yhteisiä teemoja verkostossa ovat mm. esimiestyö ja johtaminen, työhyvinvointi, viestintä, työturvallisuus ja Lean Management. SBC-verkoston ovat perustaneet vuonna 2009 satakuntalaiset yritykset Boliden Harjavalta Oy, Hollming Oy, RKW Finland Oy ja Technip Offshore Finland Oy yhteistyössä Rauman ja Satakunnan Kauppakamareiden kanssa. Prizztech Oy toimii verkoston koordinoijana.     

Yritysverkosto toimii kustannustehokkaasti, koska kustannukset jakautuvat useamman yrityksen kesken. Verkoston vuosimaksu vuonna 2017 on 3000 euroa/yritys. Valmennusohjelmat ja tapahtumat hinnoitellaan erikseen.

Jäsenetuina yritykset saavat mm.

  • etuosto-oikeuden kaikkeen SBC-toimintaan
  • SBC-jäsenyrityksen hinnat toteutuksissa
  • paikan SBC-johtoryhmässä, jonka se saa pitää ensimmäiset kolme vuotta
  • koulutusten, valmennusten ja seminaarien suunnittelu- ja koordinointityön SBC-tuotteiden osaltaSBC:n tämän hetkisen tapahtumatarjonnan löydät osoitteesta www.prizz.fi/tapahtumat.


Ota yhteyttä!

Terhi Rajala

Projektipäällikkö

Puh. 050 317 1453
terhi.rajala(a)prizz.fi